تبلیغات اینترنتیclose
مهاجرت به امريكا كانادا استراليا نيوزلند اروپا ویزای شینگن
صفحه اول تماس با ما RSS قالب وبلاگ
مهاجرت به امريكا كانادا استراليا نيوزلند اروپا ویزای شینگن
immigrationBy@gmail.com

اطلاعات درباره همسر یا همزی
Information about spouses

این جزوه قوانین مهاجرت درباره نحوه آمدن زن، شوهر و نامزد به بریتانیا ویا پیوستن آنها به کسی که در حال حاضر در این کشور بسر می برد را توضیح می دهد.

آیا شوهر، زن، یا نامزد شما می توانند به بریتانیا بیایند؟

شوهر، زن و یا نامزد شما می توانند تقاضای آمدن به بریتانیا بکنند مشروط به اینکه:

شما در حال حاضر در بریتانیا زندگی می کنید و مقیم هستید؛ یا

شما با آنها به بریتانیا برمی گردید تا در اینجا بطور دائم مقیم شوید.

چگونه شوهر یا زن شما واجد شرایط برای آمدن به بریتانیا می شود؟

او باید بتواند موارد زیر را اثبات کند:

  • شما بطور رسمی با هم ازدواج کرده اید؛
  • شما قرار است بطوردائم بعنوان زن و شوهر با هم زندگی کنید؛
  • شما همدیگر را ملاقات کرده اید؛
  • شما می توانید همدیگر و هر کدام از وابستگان خود را بدون کمک دولت تامین کنید؛
  • شما از مسکن کافی برای خود و وابستگان تان برخوردارید بدون آنکه در این مورد به کمک دولت احتیاج داشته باشید؛
  • سن شما و یا همسرتان کمتر از 16 سال نباشد.

اگر شما بیش از یک زن یا شوهر دارید فقط یکی از آنها اجازه خواهد داشت در اینجا بعنوان شوهر یا زن تان به شما بپیوندد.

شوهر یا زن شما باید قبل از مسافرت به بریتانیا از حق ورود به کشور برخوردار شده باشد.

وقتی شوهر یا زن شما وارد بریتانیا می شود بدوا به او برای 24 ماه اجازه اقامت و کار داده می شود. در پایان این مدت 24 ماهه، اگر کماکان شما هنوز مزدوج هستید و قرار است با یکدیگر زندگی کنید در آنصورت زن یا شوهر شما می تواند برای اخذ ویزای دائم تقاضا کند.

چگونه نامزد شما واجد شرایط برای آمدن به بریتانیا می شود؟

نامزد شما باید بتواند موارد زیر را اثبات کند:

شما قرار است طی یک مدت معقولی (معمولا شش ماه) ازدواج کنید؛

شما قرار است بعد از ازدواج بطور دائم با هم زندگی کنید؛

شما با همدیگر ملاقات کرده اید؛

محلی برای اسکان او و وابستگانش تا موقع ازدواج تان بدون استفاده از امکانات دولتی تامین شده باشد.

او و یا وابستگانش از نظر مالی تامین خواهند بود بدون آنکه لازم باشد کار کنند و یا به امکانات دولتی متوسل شوند.

وزارت کشور به نامزد شما برای شش ماه حق اقامت می دهد ولی او نمی تواند طی این مدت کار کند. وقتی ازدواج کردید آن زمان شوهر یا زن شما می تواند برای دریافت ویزای اقامت تقاضا کند. اگر وزارت کشور با این تقاضا موافقت کند در آنصورت شوهر یا زن شما برای 24 ماه از حق اقامت و کار برخوردار خواهد شد. در پایان این مدت 24 ماهه، شوهر یا زن شما می تواند برای گرفتن حق اقامت دائم تقاضا کند.

نامزد شما باید قبل از مسافرت به بریتانیا از حق ورود به کشور برخوردار شده باشد.

چگونه شوهر یا زن شما می تواند برای اقامت در بریتانیا تقاضا کند؟

شما لازم است یک تقاضا نامه را پر کنید. به تقاضا برای اقامت اگر در فرم مخصوص صورت نگیرد ترتیب اثر داده نخواهد شد.

برای تقاضا جهت اقامت بیشتر، لطفا از فرم FLR(M) استفاده کنید.

برای تقاضا جهت اقامت دائم، لطفا از فرم SET(M) استفاده کنید.

شما می توانید این فرم ها را از مرکز کمک های حقوقی تهیه کنید.

شما باید قبل از آنکه اجازه اقامت شوهر یا زن تان تمام شود فرم پر شده را با پست سفارشی ارسال کنید و کپی همه اسناد و فرم هایی را که به ضمیمه فرستاده اید برای خود نگه دارید. در خود فرم تقاضانامه لیست همه اسنادی که باید به ضمیمه آن ارسال شود ذکر شده وهمینطور قید شده که آنها را باید به کدام آدرس بفرستید.

اگر لازم است که بطور فوری مسافرت کنید در آنصورت می توانید شخصا به یکی از دفاتر اداره مهاجرت رجوع کرده و تقاضانامه خود را تحویل بدهید.

همه اسنادی که ارسال می شوند باید اصل باشند مگر اینکه به دلایل قابل قبولی توضیح دهید که چرا هنگام عرضه تقاضانامه تان نمی توانید اصل آنها را داشته باشید. وزارت کشور بعنوان یک قاعده کپی اسناد را قبول نمی کند.

کمک های دولتی چه هستند؟

اگر شما برای اقامت به بریتانیا می آیید در آنصورت باید بتوانید خودتان را از نظر مالی و مسکن بدون برخورداری از برخی از بیمه های اجتماعی تامین کنید. اینها شامل موارد زیر می شوند:

  • کمک هزینه درآمد (Income Support) و کمک هزینه کارجو(Jobseeker’s Allowance – JSA
  • حمایت مالی برای مسکن و بی خانمانی (homelessness)
  • کمک هزینه مسکن (Housing Benefit) و کمک هزینه مالیات شهرداری (Council tax benefit)
  • اعتبار مالیاتی خانواده های شاغل (Working Families’ Tax Credit)
  • پرداختی از صندوق اجتماعی (Social Fund)
  • کمک هزینه کودک (Child Benefit)؛ یا
  • هر گونه کمک هزینه زندگی برای معلولین (Disability allowance)

حق ورود چیست؟

حق ورود، ویزا یا گواهینامه ای است که برای مسافرت به بریتانیا به شما داده می شود. شما باید برای اخذ این ویزا به سفارت بریتانیا، کمیسیون عالی و یا سایر مقرهای دیپلماتیک بریتانیا (به آنها همچنین پست های دیپلماتیک بریتانیا گفته می شود) در کشوری که شوهر، زن یا نامزد شما زندگی می کند رجوع کنید.

اگر تقاضای همسر شما برای اخذ حق ورود رد شود، شما از حق فرجام بر علیه این تصمیم برخوردارید. لطفا به یادداشته باشید که باید طی 28 روز پس از رد تقاضای این ویزا علیه تصمیم گرفته شده اقدام کنید.

فرجام خواهی

هر مرکز کمک های حقوقی به شما درباره نحوه فرجام خواهی و یا امکان نمایندگی کردن تان به شما مشاوره خواهد داد. کمک های مراکز حقوقی رایگان هستند.

هر چند کاملا تلاش شده است تا اطلاعات این سند دقیق باشند ولی این سند یک اظهارنامه کامل و مستند از مفاد قانون در این باره نیست و جایگزین مشاوره حقوقی نمی تواند باشد. ما مسئولیت عدم دقت و عواقب چنین بی دقتی را متقبل نمی شویم. محتوای این سند برای کسانی نوشته شده است که مقیم انگلیس و ویلز هستند و یا تحت دایره شمول قوانین آنها می باشند.