تبلیغات اینترنتیclose
مهاجرت به امريكا كانادا استراليا نيوزلند اروپا ویزای شینگن
صفحه اول تماس با ما RSS قالب وبلاگ
مهاجرت به امريكا كانادا استراليا نيوزلند اروپا ویزای شینگن
immigrationBy@gmail.com

نتیجه تقاضای پناهندگی چه خواهد بود؟
What will be the outcome of claiming asylum?

نتیجه تقاضای پناهندگی من چه خواهد بود؟

اگر تقاضای پناهندگی شما رد نشود، یکی از سه وضعیت زیر شامل شما خواهد شد:

پناهندگی (اقامت دائم)

اگر تقاضای پناهندگی شما پذیرفته شود به شما پناهندگی و حق اقامت برای پنج سال داده خواهد شد. اگر به تقاضای شما به این نحو پاسخ داده شود در آنصورت شوهر، همسرتان و یا همزی ثبت شده شما و هر یک از فرزندان تان که زیر ۱۸ سال باشند بطریق اولی از حق اقامت برخوردار خواهند شد. همینطور شما ممکن است مشمول برخوردار شدن از گذرنامه (آبی) کنوانسیون پناهندگی هم بشوید که به شما اجازه می دهد بدون محدودیت به همه کشورها بجز کشور خودتان مسافرت کنید. شما می توانید کار یا تحصیل کنید و از همان حقوقی برای دريافت کمک های مالی برخوردار باشید که هر شهروند دیگری برخوردار است. اگر شما برای کمک مالی تقاضا کنید ممکن است زمانی که تقاضای پناهندگی تان پذیرفته شد همچنين بتوانید از وزارت کشور یک وام هم دریافت کنید. شما باید این وجه را بعدا بازپرداخت کنید.

بعد از پایان این پنج سال شما می توانید برای اقامت دائم تقاضا کنید.

حفاظت انسانی (Humanitarian protection)

اگر شما نتوانید نشان دهید که از همه شرایطی که بعنوان يک پناهنده لازم است برخوردارید در آنصورت ممکن است به شما حق اقامت بر اساس «حفاظت انسانی» داده شود. شما مشمول این وضع می شويد اگر که جان شما در صورت بازگشت به کشورتان به خطر بیافتد و یا این امکان باشد که مورد شکنجه و یا رفتار تحقیر آمیز و غیرانسانی قرار بگیرید. حفاظت انسانی برای پنج سال است و بعد از آن اگر کماکان خطری متوجه شما در کشورتان باشد می توانید برای اقامت دائم تقاضا بکنید. شوهر، همسر و یا همزی ثبت شده و فرزندان افرادی که از حفاظت انسانی برخوردارند می توانند به آنها بپیوندند ولی این افراد نسبت به پناهجویانی که بعنوان پناهنده پذیرفته شده اند از حقوق کمتری برای مسافرت و تحصیل کردن برخوردارند.

اجازه اقامت موقت

اگر وزارت کشور بپذیرد که دلایل دیگری وجود دارد که بر اساس آنها تقاضا برای ترک بریتانیا غیرمنصفانه خواهد بود، بعنوان مثال بعلت بیماری و یا مسائل خانوادگی، در آنصورت ممکن است از اجازه اقامت موقت (discretionary leave) برخوردار شويد. این اجازه اقامت معمولا در هر محله برای یک دوره شش یا ۱۲ ماهه است و شما نمی توانید بطور دائم در بریتانیا بمانید مگر اینکه اجازه اقامت موقت شما در مجموع برای شش سال تمدید شده باشد.

اگر تقاضایم رد شود چه رخ می دهد؟

اگر تقاضای پناهندگی شما رد شود بطور قطع از حق پژوهش برخوردارید. ولی اگر بخواهید این کار را بکنید باید بسرعت از وکیلی نظرخواهی کنید.

شما باید فُرم مربوط به تقاضای پژوهش تان را طی ۱۰ روز کاری بعد از اعلام این تصمیم (و کمتر از آن اگر بازداشت هستید) پر کرده و بازگردانید. همینطور باید برای هر تقاضایی که شما و یا هر یک از اعضای خانواده تان برای ماندن در بریتانیا دارید توضیح بدهید (بعنوان مثال، اگر مجبور کردن شما به ترک کشور ناقض حقوق انسانی تان است).

شما می توانید برای تقاضای پژوهش تان از نهادهای عمومی کمک حقوقی بگیرید اگر که:

  • پولی برای پرداخت مخارج مشاوره حقوقی تان نداريد؛ و
  • امکان معقولی برای اینکه با تقاضای تان موافقت شود وجود داشته باشد.

در صورتیکه واجد شرایط فوق باشید، «مرکز حقوقی پناهندگان» و «خدمات مشاوره امور مهاجرتی» ممکن است بتوانند بطور رایگان به شما در تقاضای پژوهش تان کمک کنند. جزییات این دو نهاد در همان فُرم تقاضای پژوهش و در آخر این جزوه وجود دارد. روال پژوهش ممکن است بيشتر از زمانی که برای رسیدگی به تقاضای اول تان صرف شده طول بکشد و ممکن است لازم باشد بیش از یک بار به دادگاه بروید.

پژوهش های "یک مرحله ای"

اگر شما هر دلیل دیگری دارید که چرا خودتان و یا هر عضو دیگری از خانواده تان باید از حق اقامت در بریتانیا برخوردار شود، لازم است که این دلایل را همان زمانی که تقاضای پناهندگی می کنید ذکر کنید. یکی از دلایل معمولی که از طرف متقاضیان پناهندگی مطرح می شود این است که برگرداندن آنها ناقض حقوقی انسانی شان است. ولی اگر شما دلایل دیگری دارید مانند نیاز به درمان پزشکی و یا مسائل خانوادگی در آنصورت باید آنها را هم توضیح دهید. دادرسی پژوهش شما همه این شرایط را بررسی می کند و اگر شما موضوعی را همان اول مطح نکرده باشید طرح بعدی آن دشوار خواهد بود.

اگر درخواست پژوهش ام رد شود چه اتفاقی می افتد؟

بیاد داشته باشید که اکثر تقاضاهای پناهندگی در بریتانیا رد می شوند هر چند با برخی از آنها پس از درخواست پژوهش موافقت می شود. اگر تقاضای پناهندگی شما رد شود و با درخواست پژوهش تان هم موافقت نشود در آنصورت از شما انتظار می رود که کشور را ترک کنید مگر اینکه به دلایل دیگری به شما اجازه بدهند که در اینجا بمانید (بعنوان مثال به این علت که خانواده شما در بریتانیا زندگی می کنند). مقامات اداره مهاجرت ممکن است سعی کنند شما را به زور از کشور خارج کنند اگر که خودتان بطور داوطلبانه این کار را نکنید. اگر شما با اقداماتی که برای اخذ مدارک لازم برای مسافرت تان می شود همکاری نکنید در آنصورت ممکن است محاکمه شوید. حتی اگر محاکمه هم نشوید ممکن است بازداشت شده و در زندان حبس شوید.

بازگشت داوطلبانه

اگر وضعیت در کشورتان رو به بهبودی گذاشته است ممکن است بتوانید برای بازگشت به کشورتان کمک مالی دریافت کنید. برخی از افراد برای اسکان مجدد در کشورشان وجه نقد هم دریافت می کنند. تنظیمات مختلفی در این باره وجود دارد که بسته به این دارد که از کدام کشور آمده اید و در کجا تقاضای کمک کرده اید. شما باید از مشاور حقوقی تان و یا از «خدمات یک مرحله ای» در این باره اطلاعات بیشتر بگیرید.